'ADD NEW PRODUCT' NOT WORKING

This topic contains 6 replies, has 3 voices, and was last updated by WCFM Forum WCFM Forum 1 month, 3 weeks ago.

  • Author
    Posts
  • #96786
    Avatar
    admin-6154
    Participant

    Hi,
    When a vendor is logged into their account, the ‘add new product’ function isn’t working.
    Also, vendors are unable to login to their accounts when ‘recaptcha’ is used – the login button is overlaid by the recaptcha.

  • #97158
    WCFM Forum
    WCFM Forum
    Keymaster

    Hi,

    Kindly show me screenshot for this.

    Between, login form is not form WCFM. It’s your theme CSS issue, please contact theme support for this.

    Thank you

  • #97289
    Avatar
    admin-6154
    Participant

    There’s nothing to show you – all that happens is that when you try and add a new product, all the fields can be filled in but it won’t ‘save’.

  • #97300
    Avatar
    admin-6154
    Participant

    This is a screenshot of the login page accessed from the ‘Store Manager’ link. Login button replaced with recaptcha.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
  • #98217
    Avatar
    Sushobhan
    Keymaster

    Which theme are you using? Also, the product save is done via ajax. That means, if there is a JS error on the site, it will not work. Could you please check if there is any JavaScript error happening to the site from your Google Chrome Browser console (What is browser console – https://support.airtable.com/hc/en-us/articles/232313848-How-to-open-the-developer-console)

  • #98493
    Avatar
    admin-6154
    Participant

    Theme is DIRECTORY+ by Ait-themes.com
    Please see attached screenshot.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
  • #98627
    WCFM Forum
    WCFM Forum
    Keymaster

    Well, as I see your site using a very old version of “select2” library. may be it’s by your theme or some other plugin.

    If you are not able to find out this then may contact us here – https://wclovers.com/woocommerce-multivendor-customization/
    We will debug this for you.

    Thank you

The topic ‘'ADD NEW PRODUCT' NOT WORKING’ is closed to new replies.