Bug in WooCommerce Frontend Manager – Analytics

Multi Vendor Marketplace Plugin | WCFM Marketplace Forums WCFM – Analytics Bug in WooCommerce Frontend Manager – Analytics

This topic contains 4 replies, has 3 voices, and was last updated by WCFM Forum WCFM Forum 10 months, 3 weeks ago.

  • Author
    Posts
  • #43534
    Avatar
    Rhonda

    I emailed support yesterday and sent a video clip. I am attaching a link to that again. When you look at the dashboard the analytical charts are moving to the right and they won’t stop. I started putting together another website exactly like the one with the problem. I pieced together one by one plugin and found the problem. There is a bug in the Frontend Manager – Analytics addon. When I installed that plugin the moving on screen started and when I uninstalled that plugin the moving stopped.

    https://littleonesbook.com/wp-content/uploads/2019/01/analytics-moving-video-jan-13-2019.webm

    I got the paid version but I can’t use it as is. Is there a fix for this. Please help!

    Thanks,
    Rhonda

  • #43535
    Avatar
    Rhonda

    On a different topic….As I was trying to solve the problem with moving objects on dashboard I noticed that my license for WCFM Ultimate says I only have 1 activation use for 1 site. Again, I purchased this under the impression that I get up to 2 sites with the plugin. Love the plugin by the way. It’s all good and I’m sure will get resolved.

    Thanks,
    Rhonda

  • #43582
    WCFM Forum
    WCFM Forum
    Keymaster

    HI,

    Can you give a demo vendor account for your site to check this moving issue?

    It’s not happening in our environment. You may check in our demo – http://wcfmmp.wcfmdemos.com/my-account

    Possibly, some other plugin or theme causing some JS conflict.

    “I noticed that my license for WCFM Ultimate says I only have 1 activation use for 1 site” – DO you have license for 2 sites? Then you may use this for 2 domains definitely. If it’s for 1 site then please know me your registered email ID, I will extend this for 2 sites.

    Thank You

  • #43748
    Avatar
    admin31
    Participant

    Hello again,

    Yes, I have set up a demo vendor. But when I tested it in a different browser it did not seem to be doing this. It’s so wierd. I’m gonna work with it in different browser for a few days and see if it happens again. I’ll let you know if it don’t.

    “I noticed that my license for WCFM Ultimate says I only have 1 activation use for 1 site”—————–The receipt did say good for 1 site when I looked at it but on your website you have for 2 sites for $49. And I paid $49. So, not sure why I only got 1 site.

    Thank you,
    Rhonda

  • #43803
    WCFM Forum
    WCFM Forum
    Keymaster

    Hi,

    Yes, I have set up a demo vendor. But when I tested it in a different browser it did not seem to be doing this. It’s so wierd. I’m gonna work with it in different browser for a few days and see if it happens again. I’ll let you know if it don’t.

    – I already told you this, it’s browser issue. Between, in which browser you experienced this issue?

    “I noticed that my license for WCFM Ultimate says I only have 1 activation use for 1 site”—————–The receipt did say good for 1 site when I looked at it but on your website you have for 2 sites for $49. And I paid $49. So, not sure why I only got 1 site.

    – Don’t worry about this. If it not work for 2 sites I will extend this for you.

    Have a great day 🙂

The topic ‘Bug in WooCommerce Frontend Manager – Analytics’ is closed to new replies.