Login Faild: Website Auth Setup Incorrect – Contact Admin – JWT Plugin Inactive

We're shifting our Forum based support to a more dedicated support system!

We'll be closing our Forum support from 10th June, 2020 and move to Email Support assistance.

From now the forum will be read-only!

Multi Vendor Marketplace Plugin | WCFM Marketplace Forums WCFM Marketplace – REST API Login Faild: Website Auth Setup Incorrect – Contact Admin – JWT Plugin Inactive

This topic contains 10 replies, has 6 voices, and was last updated by Avatar Sampson Brobbey 5 days ago.

  • Author
    Posts
  • #136047
    Avatar
    jennyong
    Participant

    Hi,

    Please note that I wasn’t able to login to the store manager mobile app despite following below steps:

    1- Already installed and activated WCFM – WooCommerce Frontend Manager, WCFM – WooCommerce Frontend Manager – Ultimate, WCFM – WooCommerce Multivendor Marketplace, WCFM – WooCommerce Multivendor Marketplace – REST API, and JWT Authentication for WP-API.

    2- I configured .htaccess file and wp-config.php according to https://docs.wclovers.com/wcfm-app/

    3- Downloaded and Installed WCFM Seller Mobile App on android.

    4- Tried to login as vendor. But not succeed, and got error showing “Website Auth Setup Incorrect – Contact Admin – JWT Plugin Inactive”.

    Kindly assist!

    Best Regards,

  • #136048
    Avatar
    jennyong
    Participant

    JWT Authentication for WP Rest API plugin is untested with my current version of WordPress

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
  • #136488
    Avatar
    Guigs
    Participant

    Hello, same problem here. I get the message “Please login as a vendor” when I try to connect with a vendor’s (store owner) account…

  • #138225
    Avatar
    alanda
    Participant

    Hi I am facing the same issue, have followed the .htaaccess and wp-config php based on https://docs.wclovers.com/wcfm-app/ but received Website Auth Setup Incorrect – Contact Admin – JWT Plugin Inactive” when login to the app.

  • #138278
    Avatar
    jennyong
    Participant

    Thanks wclovers solved my problem. I think is because of http or https in site url. Copy your exact site url when login into the app

  • #138311
    Avatar
    Guigs
    Participant

    I’ve thought of it, I’m using “https” and still it doesn’t work. I’ve tried everything…

  • #138922
    Avatar
    gramasanthai
    Participant
    This reply has been marked as private.
  • #139266
    Avatar
    Guigs
    Participant

    Any solution found?

  • #139267
    Avatar
    Guigs
    Participant

    Eventually the problem is not what I thought it was.
    https://i.ibb.co/N2N5r1k/Captureproblem.png

    If the Local pickup is set as free by the vendor (entering ”0” in their shipping settings), instead of displaying ”Free” or ”0,00€” on the checkout (and basket) page, nothing is displayed, which is confusing.

    Can I avoid this by showing ”0,00€” or a custom text?

    Thanks.

  • #139799
    Avatar
    mumin.fayaz6666
    Participant

    Hi I am facing the same issue, have followed the .htaaccess and wp-config php based on https://docs.wclovers.com/wcfm-app/ but received Website Auth Setup Incorrect – Contact Admin – JWT Plugin Inactive” when login to the app.

  • #145336
    Avatar
    Sampson Brobbey
    Participant

    i need help on this issue, how did y’all solve it

You must be logged in to reply to this topic.