Stripe Connect

This topic contains 15 replies, has 2 voices, and was last updated by WCfM Forum WCfM Forum 1 week, 1 day ago.

  • Author
    Posts
  • #22881

    Ed Stack

    Hi,

    My multivendor site is working with WC-Marketplace and I am using WCFM for the vendor frontend dashboard. When using WC-Marketplaces frontend dashboard I can connect to stripe no problem but I cannot connect vendors to stripe using WCFM. Is WCFM not working with Stripe? Can you please help me to resolve this issue?

    Thanks and Regards

    Ed

  • #22921
    WCfM Forum
    WCfM Forum
    Keymaster

    HI,

    No, WCfM works with WC Marketplace Stripe connect.

    We are testing the things once again and let you know.

    Thank You

  • #22922
    WCfM Forum
    WCfM Forum
    Keymaster

    HI,

    Hope you created Stripe Client ID for the purpose, but you have added as return / redirect URL?
    Kindly set this WCfM dashboard setting page URL.

    Thank You

  • #23065

    Ed Stack
    This reply has been marked as private.
  • #23075
    WCfM Forum
    WCfM Forum
    Keymaster

    Hi,

    I think it’s still redirect URL issue.

    Which URL you have set over there? Is this WCfM dashboard setting page URL!

    Thank You

  • #23082

    Ed Stack
    This reply has been marked as private.
  • #23163
    WCfM Forum
    WCfM Forum
    Keymaster

    HI,

    This is WCfM dashboard page settings page, right?

    Then it should work.

    Thank You

  • #23340

    Ed Stack
    This reply has been marked as private.
  • #23341

    Ed Stack
    This reply has been marked as private.
  • #23345
    WCfM Forum
    WCfM Forum
    Keymaster

    HI,

    This works perfectly, and test mode is not an issues.

    I think encoding is causing the issue.

    Can you please try once by some simple url, not required to encode. e.g. https://modapo.com.br/painel-do-vendedor/settings/

    Thank You

  • #23389

    Ed Stack
    This reply has been marked as private.
  • #23408
    WCfM Forum
    WCfM Forum
    Keymaster

    Hi,

    That’s something strange.
    It’s like setting page form submitted as GET request.

    Is this your live vendor or you are testing this?

    We are also checking this once again.

    Really sorry for the trouble.

  • #23424

    Ed Stack
    This reply has been marked as private.
  • #23472
    WCfM Forum
    WCfM Forum
    Keymaster

    OK, I test the thing and some fix for this.

    Can you please delete your WCFM Free plugin and install the one from here – https://drive.google.com/file/d/1vuFjlQsd7mMmvlHADXjaSZ5EJITiQfdp/view?usp=sharing

    Don’t worry, these changes will be part of WCFM next update.

    Please try this and know me is this resolve the issue or not.

    Thank You

  • #23489

    Ed Stack

    Hi,

    Thanks.. That works well. I appreciate your help with this!

    Regards

    Ed

  • #23506
    WCfM Forum
    WCfM Forum
    Keymaster

    Fantastic 🙂

    You are welcome.

    If you ever get a chance then please add a review for us – https://wordpress.org/support/plugin/wc-frontend-manager/reviews/

    Thank You

The topic ‘Stripe Connect’ is closed to new replies.