Stripe Webhook Delivery Issues

We're shifting our Forum based support to a more dedicated support system!

We'll be closing our Forum support from 10th June, 2020 and move to Email Support assistance.

  • If you are a WCFM premium add-ons user, contact us- here
  • Want to know more before buying our add-ons? Send Pre sale queries- here
  • If you are a WCFM free user, please open a support ticket at WordPress.org
  • For WCFM App related queries, reach us- here
From now the forum will be read-only!

Viewing 0 reply threads
  • Author
    Posts
    • #91814
      AvatarJamie O’Reilly
      Participant

      Hi

      I’m using Stripe Connect for our marketplace site but I’ve been receiving emails from Stripe telling me that there’s an error with one of my endpoints and that I should try and fix the issue. The endpoint we have in place is https://mydomain.co.uk/?wc-api=wc_stripe

      (I’ve replaced the actual domain with mydomain for the purpose of this post)

      I don’t actually remember setting up that endpoint when I set the account up – perhaps it was added automatically when I added the redirects.

      Do I need this endpoint and if so, what should be changed in order for it to work correctly?

      I have attached the Stripe email that explains their concerns and a screenshot of the relevant part of the Stripe Dashboard.

      Thanks

      Jamie

      Attachments:
      You must be logged in to view attached files.
Viewing 0 reply threads
  • The topic ‘Stripe Webhook Delivery Issues’ is closed to new replies.