urgent hep – My Icons turn into squares

We're shifting our Forum based support to a more dedicated support system!

We'll be closing our Forum support from 10th June, 2020 and move to Email Support assistance.

  • If you are a WCFM premium add-ons user, contact us- here
  • Want to know more before buying our add-ons? Send Pre sale queries- here
  • If you are a WCFM free user, please open a support ticket at WordPress.org
  • For WCFM App related queries, reach us- here
From now the forum will be read-only!

Multi Vendor Marketplace Plugin | WCFM Marketplace Forums WCFM – Membership urgent hep – My Icons turn into squares

Viewing 10 reply threads
  • Author
    Posts
    • #117585
      Avatarandre
      Participant

      Hi,

      My site was working fine until recently, I have not added any new plugins, but now when I go to the vendors dashboard I can see the icons, when I click on memberships all the icons turn into little squares. I am now not able to update any settings, the site just hangs indefinitely and I have to close the browser and reload, However going back to membership the same happens again. I have tried 5 other templates including storefront, same result. I have also cleared the cash several times, same result We are nearly ready to launch and this is a major stumbling block please help

      I am using the following:

      WCFM – WooCommerce Multivendor Marketplace Version 3.3.7
      WCFM – WooCommerce Multivendor Marketplace Version 3.3.7
      WCFM – WooCommerce Multivendor Marketplace – Elementor Version 1.1.1
      WCFM – WooCommerce Multivendor Membership Version 2.8.5

      Attachments:
      You must be logged in to view attached files.
    • #117649
      Avatarandre
      Participant

      Urgent Hi, please can someone help with the Icons turning into blocks, we are registered to supply the elderly with food and sanitizer products and our lockdown was extended by the president last night but my site is not working properly

    • #117691
      AvatarMolay Das
      Keymaster

      Hi,

      Please check your browser console whether there is any javascript error or not. Also go to wp-admin->WooCommerce->Status->Logs and check whether there is a fatal error or not.

      If you are not using all updated versions of our plugins then please do update them all and check again. Don’t forget to take backup of your database and all files before updating anything.

      Do let us know if you find something.

      Thanks,

    • #117710
      Avatarandre
      Participant

      Hi

      This is all that i found in the woocommerce logs

      wcfm-2020-04-04-afd9b3dd7e1fd31bc40a183aee99091b.log
      2020-04-04T21:08:22+00:00 DEBUG Mail Check Status:: 1

      I don’t see anything under chrome console

    • #117715
      Avatarandre
      Participant

      I am using the following:

      WCFM – WooCommerce Multivendor Marketplace Version 3.3.7
      WCFM – WooCommerce Frontend Manager Version 6.4.7
      WCFM – WooCommerce Multivendor Marketplace – Elementor Version 1.1.1
      WCFM – WooCommerce Multivendor Membership Version 2.8.5

    • #117718
      AvatarMolay Das
      Keymaster

      Hi,

      Please share us your website login credentials and do share it as private reply here. We need to check.

      Thanks,

    • #117720
      Avatarandre
      Participant
      This reply has been marked as private.
    • #117744
      Avatarandre
      Participant
      This reply has been marked as private.
    • #117767
      AvatarMolay Das
      Keymaster

      Hi,

      It’s working now.
      The “WordPress Address (URL)” and “Site Address (URL)” under wp-admin->Settings->General needed to set with “https” only.

      Thanks,

    • #117807
      Avatarandre
      Participant

      That is awesome, thank you so much, I really appreciate the support.

    • #136481
      AvatarMolay Das
      Keymaster

      You’re most welcome. 🙂

Viewing 10 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.