Your site is not configured properly – WCFM APP

Multi Vendor Marketplace Plugin | WCFM Marketplace Forums WCFM Marketplace – REST API Your site is not configured properly – WCFM APP

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by Avatar rodmontgt 7 months, 1 week ago.

  • Author
    Posts
  • #73473
    Avatar
    rodmontgt
    Participant

    Hello again, if I deactivate wordfence when I try to log in, there is a successfully log in but one second later it show me an error that says ” your site is not configured properly ” I have followed every step in the tutorial but I have no luck.

  • #73474
    Avatar
    Sayan Naskar
    Keymaster

    Hello,
    This is because your HTTP_AUTHENTICATION in the server ki not enabled. Which is not allowing further authentication with jwt authentication after login to the site.
    Make sure your htaccess is correctly configured with the code proper code in https://docs.wclovers.com/wcfm-app/#app-setup

    Or else you can contact server admin to enable HTTP_AUTHENTICATION

    Thank you

  • #73491
    Avatar
    rodmontgt
    Participant

    Hello,
    This is because your HTTP_AUTHENTICATION in the server ki not enabled. Which is not allowing further authentication with jwt authentication after login to the site.
    Make sure your htaccess is correctly configured with the code proper code in https://docs.wclovers.com/wcfm-app/#app-setup

    Or else you can contact server admin to enable HTTP_AUTHENTICATION

    Thank you

    Excellent I was putting the code in the wrong .htaccess
    Thanks for your help

You must be logged in to reply to this topic.